Wielewaal biedt logeerweekenden aan op diverse locaties. Deze logeerweekenden zijn een succes voor zowel de kinderen als de ouders. Een trouwe groep deelnemers zien wij hier regelmatig op terug. Op deze logeerweekenden kan iedereen zich inschrijven en is er ook mogelijkheid tot dagopvang op zaterdag en zondag om rustig te wennen aan logeren.

Hier kun je het aanbod bekijken.

Logeerweekenden op maat
Inmiddels biedt Wielewaal ook logeerweekenden op maat aan. Hierbij worden in overleg met de ouders logeerweekenden aangeboden die worden gevuld door een (min of meer) vaste groep. Het normale boekingsprincipe wordt dan losgelaten. Normaal gesproken kan iedereen zich inschrijven en geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Bij het logeren op maat wordt met de ouders afgesproken voor hoeveel kinderen zij een logeerweekend willen (minimaal 6) en op welke locatie en data zij dit willen. Vervolgens wordt de groep door de ouders zelf gevuld. Dit heeft als voordeel dat hun kind bij het logeren gezichten ziet die hij al kent en dat de ouders onderling de gewenste data kunnen bepalen.

Voorbeelden mogelijkheden
Wielewaal organiseert inmiddels het logeren op maat voor verschillende groepen:
Een groep is ontstaan omdat er behoefte was aan logeren met een vaste groep kinderen. De kinderen zitten bij elkaar op school en vinden het prettig om ook bij het logeren elkaar tegen te komen.
Een andere groep is ontstaan vanwege het sluiten van het logeerhuis waar deze groep heen ging. Door het logeren op maat van Wielewaal kan de groep toch regelmatig samen logeren.
Beide keren is het initiatief ontstaan vanuit de ouders en op hun verzoek uitgevoerd door Wielewaal: de ouders kiezen, data, locatie en brengen een groep kinderen bijeen; Wielewaal zorgt voor de accommodatie, vrijwilligers, recreatieleider en eventueel een verpleegkundige.

Interesse?
Ook interesse in logeerweekenden op maat voor een groepje kinderen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken