Stagemogelijkheden

Een stage bij Wielewaal verruimt je kijk op zorg
LogeerweekendenVakantiedagopvang

Een stage die telt

We zijn ervan overtuigd dat je geen spijt krijgt van een stage bij Wielewaal. We bieden namelijk niet zomaar een stage: jij ontdekt bij Wielewaal waar je talenten liggen en je ontwikkelt je kennis en vaardigheden.

Door het uitvoeren van je stageopdrachten en door samen met deelnemers te kijken wat ze kunnen ondanks hun beperking, groei je op persoonlijk vlak. Je voelt je echt rijk als je iets voor die ander kan betekenen: jij maakt hun wereld groter, én die van jezelf.
#maakhetmee #alleskan

 

Wat biedt Wielewaal?

  • Stage op logeerweekenden vrijdagmiddag t/m zondagavond of op vakantiedagopvang zondagavond t/m vrijdagmiddag
  • Erkende mbo stageplaatsen verspreid over het land
  • Veel begeleiding (start-, evaluatie- en eindgesprek) en coaching on the job
  • Gratis deelname aan Wielewaal kennisevents met interessante workshops
  • Ruimte om te leren en mogelijkheid voor traineeship recreatieleider
  • Veel voldoening en voor langdurige stagiaires de mogelijkheid tot een vergoeding
  • Plek voor kortdurende mbo/hbo stages (<100 uur) of langdurige stages (>100 uur)

SBB-erkenning voor stages bij Wielewaal op MBO-niveau

Stichting Wielewaal heeft voor een groot aantal mbo-opleidingen het certificaat erkend leerbedrijf. Deze certificering is opnieuw afgegeven in juni 2019 en geldt voor een periode van drie jaar. Deze certificering houdt in dat jij als student op ons kantoor Stichting Wielewaal, Regentesselaan 20-26, Hilversum, voor de hieronder genoemde studies een stage kunt lopen. Of bij onze logeerlocaties en vakantiedagopvanglocaties.

Erkenning HBO-stages bij Wielewaal

Stichting Wielewaal heeft voor een uiteenlopend aantal hbo studierichtingen stageplaatsen op logeerlocaties en vakantiedagopvanglocaties van Wielewaal. In dit document lees je alles over de stages op HBO-niveau. Staat jouw studierichting er niet tussen en wil je jouw (oriënterende) stage lopen bij Wielewaal, neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur via 088 – 1 22 44 00 of een mail sturen naar stage@wielewaal.nl.