Vrije plaatsen vrijwilligers

Logeerweekenden

Vanaf vrijdag 30 augustus 2019 hebben wij plek voor jou als vrijwilliger of stagiair op alle logeerlocaties. Je kunt meedoen aan het weekend in Arnhem, Haarlem, IJsselstein, Wijk aan Zee, Haarlemmerliede, De Rijp en Soest.

Samen met het begeleidersteam draag je bij aan een weekendje weg voor kinderen en jongvolwassenen. Even genieten zonder hun ouders!
We hebben op zeer korte termijn plaats voor je. Kijk hier voor een actueel overzicht van de vrije plaatsen logeerweekenden.

Wil je weten wat het inhoudt om mee te doen aan een logeerweekend? Lees hier verder.

Groepsvakanties

Het zomerseizoen 2019 loopt ten einde. Het najaars- en winterseizoen komt er al snel weer aan! Wil jij ook de magie van Wielewaal ervaren? Meld je direct aan of bel voor vragen tijdens kantoortijden naar 088 122 44 00.
In het naseizoen en in de herfst/winterperiode hebben we meerdere plaatsen beschikbaar: check ons overzicht vrije plaatsen groepsvakanties!

Vakantiedagopvang

Tijdens de schoolvakantieweken biedt Wielewaal vakantiedagopvang op diverse locaties in Nederland. Aan de hand van thema’s stelt het team een leuk programma samen, bol van de activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking. Wil jij deel uitmaken van het begeleidersteam als vrijwilliger, stagiair, recreatieleider of verpleegkundige? De vrije plaatsen vind je hier: vrije plaatsen vakantiedagopvang151019

Wil je eerst weten wat je gaat doen als vrijwilliger? Lees hier verder.

Korte klussen

Wil jij je op een andere manier inzetten voor Wielewaal? Graag! We kunnen je hulp gebruiken op allerlei manieren.

Een avondje collecteren
Verschillende fondsen die zich inzetten voor mensen met een beperking houden jaarlijks een collecte. Vanuit Wielewaal kun je als collectant aan de slag, waarbij een deel van je busopbrengst direct naar Wielewaal gaat.

Kok voor een avond
Vind je het leuk om een keer een avond te koken voor één van onze vakantiegroepen? Dat vinden zowel de begeleiders als vrijwilligers fantastisch en je maakt op een laagdrempelige manier kennis met een vakantie-activiteit.

Als poolchauffeur op pad
Op pad met een Wielewaalbus in een vakantiegroep te brengen of halen of te zorgen voor bevoorrading van een locatie. In overleg bepalen we je route.

Bel ons via 088 122 44 00 om je wensen te bespreken of mail naar info@wielewaal.nl