Vrije plaatsen vrijwilligers

Logeerweekenden

Samen met het begeleidersteam draag je bij aan een weekendje weg voor kinderen en jongvolwassenen. Even genieten zonder hun ouders!  Kijk hier op het overzicht vrije plaatsen logeerweekenden en VDO voor vrijwilligers.

Bel 088 – 1224400 of mail naar info@wielewaal.nl om na te vragen welke plekken er nog beschikbaar zijn!

Wil je weten wat het inhoudt om mee te doen aan een logeerweekend? Lees hier verder

Vakantiedagopvang

Wil jij helpen als vrijwilliger bij de vakantiedagopvang in Doorn, Haarlem of Rotterdam? De vakantiedagopvang biedt tijdens de schoolvakantieweken vanuit Wielewaal een leuk programma aan. Vol met activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking.

Voor de voorjaarsvakantie kunnen we nog hulp gebruiken in Doorn, Haarlem en Rotterdam.

Bevestiging via mail?

Bel 088 – 1224400 of mail naar info@wielewaal.nl om na te vragen welke plekken er nog beschikbaar zijn!

Wil je eerst weten wat je gaat doen als vrijwilliger? Lees hier verder.

Groepsvakanties

Wielewaal is altijd op zoek naar vrijwilligers! Wil je helpen bij onze superleuke vakanties? Kijk op het overzicht vrije plaatsen vakanties voor vrijwilligers waar er nog plek is. En bel (088 1 22 44 00) of mail (info@wielewaal.nl)  ons om na te vragen welke plekken er nog beschikbaar zijn.

Korte klussen

Wil jij je op een andere manier inzetten voor Wielewaal? Graag! We kunnen je hulp gebruiken op allerlei manieren.

Een avondje collecteren
Verschillende fondsen die zich inzetten voor mensen met een beperking houden jaarlijks een collecte. Vanuit Wielewaal kun je als collectant aan de slag, waarbij een deel van je busopbrengst direct naar Wielewaal gaat.

Kok voor een avond
Vind je het leuk om een keer een avond te koken voor één van onze vakantiegroepen? Dat vinden zowel de begeleiders als vrijwilligers fantastisch en je maakt op een laagdrempelige manier kennis met een vakantie-activiteit.

Als poolchauffeur op pad
Op pad met een Wielewaalbus in een vakantiegroep te brengen of halen of te zorgen voor bevoorrading van een locatie. In overleg bepalen we je route.

Bel ons via 088 122 44 00 om je wensen te bespreken of mail naar info@wielewaal.nl