Vrije plaatsen vrijwilligers

Logeerweekenden

In het najaar van 2019 hebben wij op zeer korte termijn plek voor jou als vrijwilliger of stagiair bij de weekends in Soest, Arnhem, De Rijp, Dordrecht en IJsselsteinSamen met het begeleidersteam draag je bij aan een weekendje weg voor kinderen en jongvolwassenen. Even genieten zonder hun ouders!
Wil je weten wat het inhoudt om mee te doen aan een logeerweekend? Lees hier verder.

Groepsvakanties

In de herfst/winterperiode hebben we meerdere plaatsen voor vrijwilligers beschikbaar. Wil je er even uit in de kerstvakantie? We hebben plaats voor een pleeg in Bennekom en voor twee vrijwilligers in Ommen. Deze vakanties starten op 27 december tot en met 3 januari 2020.
Bij de vakantie naar Portes du Soleil (13-20 maart 2020) is nog plaats voor een reisleider.
Wil je verder kijken naar leuke vakanties met Wielewaal? Hier staat het hele overzicht: Wielewaal vrijwilligersoverzicht 2019-2020.

Vakantiedagopvang

Wil jij in Haarlem of Doorn deel uitmaken van het begeleidersteam vakantiedagopvang als vrijwilliger? Je biedt dan tijdens de schoolvakantieweken vanuit Wielewaal een leuk programma aan. Bol van de activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking. 
Wil je eerst weten wat je gaat doen als vrijwilliger? Lees hier verder.

Korte klussen

Wil jij je op een andere manier inzetten voor Wielewaal? Graag! We kunnen je hulp gebruiken op allerlei manieren.

Een avondje collecteren
Verschillende fondsen die zich inzetten voor mensen met een beperking houden jaarlijks een collecte. Vanuit Wielewaal kun je als collectant aan de slag, waarbij een deel van je busopbrengst direct naar Wielewaal gaat.

Kok voor een avond
Vind je het leuk om een keer een avond te koken voor één van onze vakantiegroepen? Dat vinden zowel de begeleiders als vrijwilligers fantastisch en je maakt op een laagdrempelige manier kennis met een vakantie-activiteit.

Als poolchauffeur op pad
Op pad met een Wielewaalbus in een vakantiegroep te brengen of halen of te zorgen voor bevoorrading van een locatie. In overleg bepalen we je route.

Bel ons via 088 122 44 00 om je wensen te bespreken of mail naar info@wielewaal.nl